European Carmedia Championships 2019

Autoäänentoiston Euroopan Mestaruudet ratkotaan tuttuun tapaan Salzburgissa maaliskuun lopussa. Tällä sivulla on ohjeita kilpailuilmottautumiseen sekä tasaiseen tahtiin päivittyvä taulukko EM-lähtijöistä.

Edustusoikeus kuuluu automaattisesti jokaisen luokan kahdelle parhaalle. Mikäli luokan 1. tai 2. eivät lunasta paikkaansa, siirtyy osallistumisoikeus luokan kolmannelle jne. Kilpailuilmoittautumisen takarajaa on jatkettu perjantaihin 17.1.2020 saakka. EMMA Finland ilmoittaa Suomen joukkueen kootusti Eurooppaan. Mikäli et käytä edustusoikeuttasi, ilmoita erityisesti tämä mahdollisimman pian (info@emmafinland.com), jotta varasijoille jääneet saavat vapautuneesta edustusoikeudesta tiedon! Edustusoikeuden luovuttaminen on sitova.

Ilmoittautuminen tapahtuu täältä. Lisätietoja antaa EMMA Finlandin hallitus info@emmafinland.com.

Kilpailijan on myös mahdollista hakea villiä korttia jos ei sijoittunut finaaleissa kahden parhaan joukkoon tai jos esimerkiksi EM-paikan ansainnut auto on mennyt vaihtoon. Villin kortin esiehtona on kilpailijan yksi kilpailusuoritus EMMA Finlandin kauden osakilpailuissa. Lisäksi rajoitteena on maksimissaan kolmen kilpailijan osallistuminen yhteen luokkaan per maa. Villikorttihakemus tulee lähettää myös osoitteeseen info@emmafinland.com 15.11.2019 mennessä. Villikorttihakemuksen tulee sisältää perusteet villin kortin myöntämiselle juuri sinulle sekä luokka mihin villiä korttia hakee. EMMA Finlandin hallitus myöntää villit kortit 15.11.2019 jälkeen.

EM-matkaajille on myös jo perustettu Whatsapp-ryhmä (tarkalleen ottaen kaksi: yksi matkajärjestelyihin liittyen ja toinen p****njauhantaan). Jos haluat liittyä ryhmään ota yhteyttä messengerillä tai mailitse info@emmafinland.com ja ilmoita puhelinnumerosi samalla.

Seuraavasta listasta voi seurata Team Finlandin kasvamista ja/tai päivystää mahdollisesti vapautuvaa edustusoikeutta.